Systeemvloeren service bunschoten b.v.

Diensten

Prefab montage

Prefab montage: de ideale oplossing voor projecten in de utiliteits-, infra- en woningbouw. In overleg met de hoofdaannemer stellen wij een prefab detailplanning op. Daarna worden de constructieve wanden gestort door onze leveranciers; voorzien van wapening en afgestemd op uw persoonlijke wensen. Door de snelle productie, kunnen wij de prefab wanden snel monteren. Daarnaast zijn wij niet afhankelijk van weersomstandigheden, omdat de wanden al uitgehard zijn. Wat het bouwproces alleen maar versneld.

Montage vloeren

Vloeren vormen de basis waarop we wonen en werken. Daarom worden alle (geïsoleerde) vloeren die bij ons vandaan komen met de grootste zorg en deskundigheid gemonteerd. De geïsoleerde kanaalplaatvloer is een vrijdragend vloersysteem en bestaat uit prefab vloerelementen met EPS-isolatieplaten aan de onderkant. Naast geïsoleerde kanaalplaatvloeren monteren wij ook kanaalplaatvloeren en breedplaatvloeren voor verdieping- en dakvloeren. Dit doen wij voor de woning-, infra- en utiliteitsbouw.

Betonstort werken

Niet alle betonvloeren zijn hetzelfde. Logisch. Daarom kijken wij per situatie hoe er gestort en afgewerkt moet worden. Wij voeren onder andere de volgende betonstort werkzaamheden voor u uit: het in werk maken van alle funderingssystemen (traditioneel tot geïsoleerde bekistingssystemen), betonpoeren (met of zonder opstortingen), betonwanden en het in werk maken van diverse putten. Ook kunnen we holle wandsystemen volstorten met beton of druklagen storten op kanaal- en breedplaat. U vraagt, wij storten beton.