Systeemvloeren service bunschoten b.v.

Over ons

Vloeren vormen letterlijk en figuurlijk de basis waarop we wonen en werken. We zitten, staan, lopen, ontwikkelen en fabriceren, eten en drinken, ontvangen relaties en familie, vergaderen en spelen erop met onze kinderen. Daarom is het extra belangrijk dat de vloer en de fundering sterk én van de juiste kwaliteit zijn. Systeemvloeren Service Bunschoten biedt u de beste oplossing voor elke vloer.

Systeemvloeren Service Bunschoten is niet voor niets een begrip in de regio. Sinds 1981 zijn wij een gespecialiseerde aanbieder in de prefab betonmarkt: u kunt bij ons terecht voor alle soorten vloeren. Van begane grondvloeren, kanaalplaatvloeren en breedplaatvloeren tot en met complete casco’s en het storten van betonwerken.

SSB monteert onder andere voor aannemers en prefab betonproducenten. En dankzij onze jarenlange ervaring en deskundigheid, ‘afspraak is afspraak’-mentaliteit en oog voor kwaliteit en veiligheid kunt u erop rekenen dat wij doen wat we zeggen en zeggen wat we doen.

Wij laten u graag volop profiteren van onze jarenlange ervaring met betonproducten. Het geven van deskundig advies vinden wij daarom vanzelfsprekend. In onze dienstverleningen verplaatsen wij ons zoveel mogelijk in uw situatie, zodat wij u optimaal kunnen ondersteunen. Dat is onze belofte.

SSB

Opgericht in

1981

Aantal werknemers

30-50

Prefab

Montage

(Geïsoleerde) vloeren

Montage

Betonstort

werken